Met Leblank otkrila bolnu istinu: Ćerki mi je dijagnostikovana teška bolest

Puls 11.06.2018 00:10
Met Leblank otkrila bolnu istinu: Ćerki mi je dijagnostikovana teška bolest


Zvezda serije "Prijatelji" glumac Met Leblank proslavio se ulogom Džoija Trubijanija u seriji "Prijatelji", a sada je otkrio detalje koji nisu bili poznati široj javnosti.Nakon spin-off serije "Prijatelja" pod nazivom "Džoi", Met se povukao iz medija, a 2011. se vratio ulogom u seriji "Epizode" za koju je dobio i Zlatnog Globusa.

Glumac trenutno tumači u sitkomu "Man with a Plan", a u najnovijem intervjuu otkrio je potresnu istinu o tome zašto je napravio dugu pauzu.

- Godinama sam jedva izlazio iz kuće. Pregoreo sam, nisam želeo da imam raspored, niti bilo gde da idem. Tada sam to sebi mogao da priuštim, ali moj agent je bio van sebe. Nazvao sam ga i rekao mu da izgubi moj broj na nekoliko godina. Bilo mi je to vrlo teško razdoblje. Umalo sam doživeo nervni slom. Proživljavao sam težak razvod od Melise, a imali smo bebu. Mojoj je ćerkici postavljena teška dijagnoza - problem sa mozgom, jedan oblik displazije, ali sada je konačno dobro. Bilo mi je vrlo teško. Posao u tom trenutku nikako nije mogao da mi bude prioritet. Shvatio sam da je porodica najvažnija i da je sve ostalo u drugom planu. Ne postoji li izreka da nas ojača ono što nas ne ubije? - rekao je LeBlank.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak