Ceca priznala: Ovo roditelji ne mogu da joj oproste

Republika 10.06.2018 23:37
Ceca priznala: Ovo roditelji ne mogu da joj oproste


Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uskoro puni 45 godina, a evo šta joj njeni roditelji Mira i Sloba i dan danas zamerajuFOLK zvezda Svetlana Ražnatović, koja će 14. juna proslaviti 45. rođendan, otkrila je šta joj roditelji Mira i Sloba i dan-danas zameraju.

Ceca je priznala da bez obzira na sve dosadašnje uspehe, njena majka i otac ne mogu da prežale što ona im ćerka nije završila fakultet i to joj i dan-danas zameraju.

- Jedino što mi zameraju jeste to što nisam završila fakultet, i to je ostalo do dana današnjeg. Mogu nanizati ko zna kakve muzičke uspehe, ali oni će reći "da, ali si mogla imati i diplomu intelektualca" i tako stalno - priznala je Ceca za beogradske medije.

Ona otkriva i kako to da se za sve ove godine od smrti njenog supruga Željka Ražnatovića nije pojavio nijedan muškarac sa kojim bi bila duže i poželela da uz njega ostane.

- Mislim da nije bilo suđeno, jer kada je nešto suđeno, onda ti pripada, kada nije suđeno, onda te zaobilazi. Nekada ja nisam bila za njih, nekada oni za mene. Suma sumarum, čeka se pravi.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak