Potresna ispovest devojke koju je isprebijao bokser: Skinuo je majicu i vezao je oko pesnice! Odmah sam znala šta sledi

Kurir 09.06.2018 17:48
Potresna ispovest devojke koju je isprebijao bokser: Skinuo je majicu i vezao je oko pesnice! Odmah sam znala šta sledi


Ljiljanu Trivković (30) koju je juče pretukao dečko Pavo Popović (36) u stanu u "Trudbenikovom" samačkom hotelu na Novom Beogradu pronašle su komšinice, a njene noge bile su vezane kablom od fena.Ljiljana je za Kurir ispričala da su, kada su je pronašli po glavi i telu imala brojne podlive, kao i da je od udaraca u jednom trenutku izgubila svest. 

Sa Pavom, koji je inače bokser, kaže da je od juna prošle godine nekoliko puta raskidala, da su u martu ove godine rešili da ponovo probaju, ali i da ovo nije prvi put da trpi fizičko nasilje od njega, međutim, sve do sada ga nije prijavila. 

Prema njenim rečima, jučerašnjoj drami je prethodila rasprava koju su imali preko telefona, kada je Pavo tražio od nje ga dođe po njega kolima, pošto je on bio sa društvom u nekom stanu u centru grada. 

"Pozvao me je u 6 sati ujutru da odem po njega, on je bio u stanu u centru grada sa nekim društvom. Isprva nisam želela da idem jer nisam želela da se ponižavam i da mu služim kao vozač dok se on provodi sa društvom. Na kraju sam otišla njegovim automobilom, sačekala ga 5 minuta ispred zgrade, ali pošto sam ga pozvala da siđe i njega nije bilo, ja sam se vratila na Novi Beograd do stana gde on živi i vratila njegovoj majci ključeve od auta", govori Ljiljana. 

Popović je, prema njenim rečima bio iznerviran što ga nije sačekala, pa je nakon toga došao do nje taksijem, a ona je izašla da ga sačeka ispred zgrade. 

"Čim sam ga videla kako izlazi iz taksija, znala sam da se neće dobro završiti. Skinuo je majicu i obmotao desnu ruku, prošao pored mene i rekao da uđem u zgradu. Nisam htela jer sam znala da hoće da me povredi, ali on je sam upao u stan i počeo da mi baca stvari kroz prozor i lomi po stanu. Ja sam onda rešila da odem do njegovog stana, jer živi blizu i rešila da uradim isto, ali sam odustala", iskrena je Ljiljana i dodaje da je videla ispred svoje zgrade dim, jer joj je navodno Pavo zapalio stvari koje je bacio iz stana. 

Devojka se potom vratila u svoj stan, videla da joj je laptop polomljen, legla je na krevet da proveri da li radi i potom čula da je on ponovo ušao u stan. 

"Uhvatio me je za noge i oborio sa kreveta a onda je krenuo pesnicama da me udara. U jednom trenutku me je uzeo za glavu i udario o pod i ja sam tada izgubila svest", govori kroz plač Ljiljana. 

Ona dodaje da su joj rekli da su je na podu zatekle komšinice, dok su joj noge bile vezane kablom za fen. 

Po pozivu komšija, ubrzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći, koja je odvezla povređenu devojku u bolnicu. Napasnik je za to vreme pobegao, ali je nekoliko sati kasnije uhapšen i priveden u policiju. Na teret mu se stavlja zlostavljanje i mučenje devojke, kao i nanošenje teških telesnih povreda. Posle određenog zadržavanja od 48 sati, biće priveden na saslušanje u tužilaštvo.

Ljiljana tvrdi da ne zna šta mu se dogodilo, da nije bio takav, ali govori da ovo nije prvi put da je trpela fizičko nasilje od njega, ali nikada do sada ga nije prijavila. 

"Sumnjala sam da me vara, jer je sve učestalije krenuo da se viđa sa drugim devojkama", tvrdi za Kurir pretučena devojka.


Brat nasilnika: Nije sve to bilo baš tako 

Sa druge strane, brat uhapšenog Popovića - Momir, kaže za Kurir da ova, nažalost umalo tragična priča, ima i drugu stranu.

- Ne znam zašto su se posvađali, policija i tužilaštvo nek rade svoje. Moram da stanem u zaštitu bratovljevog deteta iz prvog braka, da ne čita svašta po novinama. Nije to bilo baš tako, ona nije bila vezana ni u nesvesti - tvrdi brat Pava Popovića 

"Ona i brat su se nešto raspravljali, ne znam o čemu je reč, ali pretpostavljam da je opet u pitanju bila njena ljubomora i posesivno ponašanje. Dugo su u vezi, raskidali su, ali ona nije odustajala. Proganjala ga je i dok je bio na Tajlandu i čak pokušala samoubistvo, zbog čega je završila na VMA. Ne znam kako će se stvari dalje odvijati, ali želim da zaštitim svoju porodicu, a pre svega, bratovo dete, koje svašta može da čuje iz sredstava informisanja i koje nije ni za šta krivo. Istražni organi neka rade svoj posao, a istina će, nadam se, izaći na videlo dana", kaže Momir Popović.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak