Seka Aleksić: Remont, prvi put?!

Tračara 08.06.2018 15:17
Seka Aleksić: Remont, prvi put?!


Uprkos verovanju da je Seka Aleksić već ugrađivala silikone u grudima, pevačica je navodno tek pre nekoliko dana prvi put povećala poprsje.Za taj korak se odlučila je želela veće, ali i čvršće grudi posle trudnoće i dojenja.

Kako prenose domaći mediji, operacija je prošla bez problema, a kući je puštena ranije. A novinari su uspeli da je uslikaju ispred klinike na kojoj je rađena intervencija.

Htela je malo da poveća grudi, ali i da ih zategne, jer su se opustile od dojenja. Uradila je sve potrebne preglede i već se sutradan našla na operacionom stolu. Sam zahvat je trajao oko dva ipo sata. Super je sve podnela. Iako je mogla još jedan dan da ostane u klinici i bude pod budnim okom medicinskog osoblja, ona se odlučila da ode kući, gde će Veljko voditi brigu o njoj. Dobila je broj telefona koji je dostupan 24 sata dnevno, i ako joj bude bilo šta trebalo, moći će da se obrati za pomoć i konsultaciju’’, rekao je izvor za Hit.

On dodaje i da je njena najveća porška bio naravno suprug Veljko.

Seka je imala malu tremu pred sam zahvat, što je i normalno. Međutim, sve je prošlo odlično. Veljko je bio sa njom kada je odlazila na operaciju i sačekao je kada se probudila iz anestezije. Tek kada se uverio da je sve prošlo kako je trebalo, otišao je kući da bude sa sinom Jakovom’’, rekao je izvor, dodajući da je Jakova za to vreme čuvala dadilja.

Ipak, ove glasine je pevačica brzo demanrovala i to na svom Instagram profilu, uz objašnjenje da bi svoj dekolte radije smanjila.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak