Milica Pavlović i Aca Lukas: Nova ljubav na srpskoj estradi?

Mondo 08.06.2018 15:14
Milica Pavlović i Aca Lukas: Nova ljubav na srpskoj estradi?


Milica Pavlović i Aca Lukas nedavno su zaintrigirali javnost kada su pričali o svom odnosu.Milica Pavlović i Aca Lukas snimili pesmu "Kidaš me". Tokom zajedničkog rada na pesmi kojoj svi prognoziraju veliki uspeh, ovaj folk duet se baš zbližio.

Zvezda Granda i jedan od najpopularnijih pevača na ovim prostorima dali su veoma zanimljiv odgovor na pitanje "da li bi u budućnosti mogli da budu više od prijatelja":

"Aca važi za velikog zavodnika i muškarca koji je san mnogih žena u regionu. Baš zbog toga što je tako specifičan, hrabar i što iz njega izbija jedna posebna enerija i harizma. Znam da ga mnoge devojke gledaju kao opasnog momka, ali ja ga doživljavam na drugačiji način. Uvek sam se divila njegovoj snazi i to kako iz poraza izlazi jači", kaže pevačica za svog kolegu.

Ni Lukas nije njoj ostao dužan kada su komplimenti u pitanju.

"Niko ne zna šta nosi noć, a šta dan i u kom smeru će se odnos dvoje ljudi razvijati. Nekada sretnete osobu i odmah se dese varnice, a nekada se ljubav rodi iz prijateljstva koje traje godinama. Milica je izuzetna devojka i nikad nisam sreo nekoga ko ima toliko pozitivne energije. Iako je život nije mazio, u njoj nema gorčine. Ja se u ljubav nisam razočarao...", kaže Lukas za "Story".

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak