JK o plastičnim operacijama: Zašto ne bih dovela telo do savršenstva

SrbijaDanas 05.06.2018 21:43
JK o plastičnim operacijama: Zašto ne bih dovela telo do savršenstva


Jelena Karleuša važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na Balkanu, a ono što se kod nje posebno ceni, jeste to što nikada nije krila da je na sebi imala određene estetske korekcije.- Ja sam neko ko je davno, davno uradio povećanje grudi. Kada je reč o licu, ja sam neko ko će u avgustu napuniti 40 godina. Konkretno, kada je reč o mom licu, ja sam odlučila kada počnem da radim sitne korekcije bora, botoksa, da uradim kod čoveka koji će to uraditi na najbolji mogući način", rekla je Karleuša i dodala:

- Da kažem da ja to nikad neću uraditi, bila bi velika laž. Zašto da svoje telo ne dovedem do savršenstva? Umesto da u novinama piše: "Ugojila se", "Stigle su je godine", zašto da za mene ne pišu izgleda bolje nego ikad. Pričam o svim ženama, jer to mnogo znači kada je reč o samopouzdanju - smatra Jelena.

Takođe poznata kao neko ko se ne libi da kaže apsolutno sve što misli, Jelena je i ovu priliku iskoristila da se obrati svim onim devojkama koje štede novac na svom izgledu: 

- Mnoge javne ličnosti štede na svom izgledu, starlete, devojke iz posla. Preporučiću im da to rade kod najboljih - poručila je Jelena u "Ekskluzivu".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak