Komšije progovorile: Dobro je što se Jelisaveta i Vuk nisu venčali, dušu mu je kidala

04.06.2018 22:44
Komšije progovorile: Dobro je što se Jelisaveta i Vuk nisu venčali, dušu mu je kidala


Retko koga na javnoj sceni komšiluk hvali kao popularnog glumca Vuka Kostića, koji je ovih dana u žiži javnosti zbog sudara koji je imao sa motociklistom. Kako Vuk veoma šturo priča o privatnom životu, rešili smo da se o njegovom životu raspitamo na Crvenom krstu, gde ima stan u kojem živi sa majkom.Glumica Jelisaveta Orašanin pre udaje za Miloša Teodosića bila je u vezi sa Vukom Kostićem, a iako su ostali u dobrim odnosima i nikad se nije pisalo o njihovim svađama, njegove komšije kažu da je njihov odnos bio "bure baruta". 
Kako je otkrila jedna Vukova komšinica, Jelisaveta mu je "dušu kidala":

- Jednom ju je čekao sat vremena da dođe. On je niz ulicu išao besomučno dok je nije dočekao. Kad je napokon stigla, besan ju je pitao: „Pa pobogu gde si ti, čitav sat te čekam”, a ona se samo smejala i bacila mu se u zagrljaj i poljubila ga. Ženski namazano je postupila. Volim što se ona udala jer ga je užasno namučila, dušu mu je kidala. Ova nova je prava lepotica. 

S druge strane, Kostićevi susedi o njemu imaju samo reči hvale:

- Ne bih imala ništa protiv da moja ćerka nađe takvog muškarca, štaviše, bila bih presrećna jer je Vuk fantastičan momak sa gospodskim manirima. Nosi kese bakama i otvara im ulazna vrata i vrata od lifta, prevede stare i nemoćne preko ulice. 

O tome koliko je dobar komšija progovorila je i jedna gospođa koja živi na istom spratu na kom i popularni glumac:

- Vuka volim kao člana porodice. Mi smo komšije sa sprata. On nam zaliva cveće kad smo na moru. Šta god da ga zamolimo, on bi uradio. 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak