Stan izgleda otrcano i neuredno: Ove 4 sitnice treba HITNO da promenite u svom domu

Lepa&Srećna 28.05.2018 23:10
Stan izgleda otrcano i neuredno: Ove 4 sitnice treba HITNO da promenite u svom domu


Otkrivamo tajne koje dizajneri i stručnjaci za uređenje enterijera koriste da bi ulepšali neki stan pred prodaju ili za slikanje!Želela bih da osvežim malo enterijer, da kuća deluje lepše i elegantnije, to su misli koje se vrzmaju po glavi svake dame, piše Lepa & Srećna. 

Da li je razlog to što planiramo veliku proslavu, pripremamo slavu ili jednostavno želimo da ulepšamo dom radi svog uživanja, nije toliko važno. Važnije je da ne morate da potrošite ogroman novac na renoviranje, kupovinu novog nameštaja ili krečenje i zamenu stolarije.

Dovoljno je za početak da kritički osmotrite svoj stan ili kuću i proverite koju od ove 4 stvari treba prvo da promenite.

1.  Jeftino osvetljenje!  Kad razmišljate o lusterima i lampama u svom stanu, zamislite da su oni, u stvari, kao nakit na lepoj ženi. Ne treba da budu obični i neugledni, ali ne moraju da budu ni upadljivi i nedostižno skupi. Čak i jednostavne, ugradne zidne lampe mogu da vašem prostoru daju sofisticiranu eleganciju. Soba sa više rasvetnih tela koje možete kombinovati uvek deluje udobnije, tvrde stručnjaci.

2.  Pogrešna veličina tepiha! Ništa ne deluje tako jeftino kao premali tepih u prevelikoj sobi. Možda je samo gore to kad su ivice ogromnog tepiha podvijene jer nije mogao da bude uredno razmotan u premaloj prostoriji. Odaberite pravu veličinu i uklopite tepih tako da se vidi odgovarajući deo poda. Ako ne želite da se pod vidi, onda postavite itison od zida do zida.

3.  Stare sitnice u kupatilu! Nema ničeg goreg od stare daske na WC šolji, ubuđale tuš-zavese ili starih peškira u kupatilu. Kupatilo je prostorija koju najčešće koristimo i mi i naši gosti, zaista je važno da posvetimo pažnju njenom uređenju. Zato treba redovno menjati ovu kupatilsku opremu i uvek odabrati kvalitetne materijale koji se lako se čiste i dobro podnose toplotu, vlagu i dodir s vodom.

4. Hit komadi nameštaja! Upadljivo bodu oči trendi komadi nameštaja koji ne odražavaju ni vaš stil niti se slažu uz ostali nameštaj. Birajte nameštaj prema onome što istinski volite, a ne zato što sliku sa "tom foteljom" videli u 3 nova magazina.

Suština dobro uređenog enterijera nije u količini uloženog novca, već u veštom kombinovanju boja i materijala koji će vas činiti srećnom!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak