Brnabić: Siniša Mali novi ministar finansija

Mondo 25.05.2018 14:43
Brnabić: Siniša Mali novi ministar finansija


Skupština Srbije će na posebnoj sednici u ponedeljak, 28. maja razmatrati predlog premijerke Ane Brnabić da se za novog ministra finansija izabere Siniša Mali. Veliki izazov, kaže aktuelni gradonačelnik Beograda.Izbor i polaganje zakletve novog ministra biće jedina tačka dnevnog reda posebne sednice parlamenta.

Početak sednice zakazan je za ponedeljak u 10 sati.

Dosadašnji gradonačelnik Beograda Siniša Mali predložen je za novog ministra finansija umesto Dušana Vujanovića koji je ranije podneo ostavku iz "ličnih, porodičnih i profesionlanih razloga".

MALI: VELIKI IZAZOV

Aktuelni gradonačelnik Beograda, Siniša Mali, kaže da je počastvovan time i da će se, ako poslanici parlamenta prihvate predlog premijerke, svakog dana boriti za dobrobit građana Srbije.

"Počastvovan sam i zahvaljujem se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsednici Vlade Ani Brnabić što su prepoznali moju posvećenost u borbi za bolji život građana. Ovo je za mene veliki izazov i daću sve od sebe da opravdam njihovo poverenje", rekao je Mali u izjavi za medije.

Ukoliko poslanici većine u Narodnoj skupštini prihvate predlog premijerke, kao ministar ću se svakoga dana boriti za dobrobit građana Srbije, za stabilnost javnih finansija i veća ulaganja u budućnost naše dece i države, poručio je on, navodi se u saopštenju Gradske uprave Beograda.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak