Nova blamaža srpskih političara: Gradonačelnik Kosovske Mitrovice svečano pustio u rad kontejnere

Kurir 24.05.2018 20:37
Nova blamaža srpskih političara: Gradonačelnik Kosovske Mitrovice svečano pustio u rad kontejnere


Gradonačelnik Kosovske Mitrovice Goran Rakić presekao crvenu vrpcu na kantama i tako se pridružio kolegama koji su svečano otvarali semafore, liftove, javne toaleteKontejner s pet zvezdica u Kosovskoj Mitrovici... Ne, ne gostuju glumci s predstavom Dušana Kovačevića. Ovo nije gluma. Ovo je, nažalost, istina.

Srpskim političarima izgleda nije dovoljno što su se blamirali svečanim otvaranjem semafora i javnih toaleta. Sada su rešili da preseku crvenu vrpcu na 25 kontejnera! Predvođeni gradonačelnikom Goranom Rakićem, napravili su pravu ceremoniju, pozvali lokalne medije... I po ko zna koji put postali predmet sprdnje po društvenim mrežama.

Ova informacija iz Kosovske Mitrovice neminovno nas vuče u podsećanje na nebuloze iz bliže prošlosti. Kandidat URS za gradonačelnika Niša Branislav Jovanović u selu Dinje Vlase ponosno je otvorio most od sedam metara, sadašnji ministar odbrane Aleksandar Vulin u vreme kad je bio na čelu Ministarstva za rad svečano je u Apatinu u pogon pustio lift u Domu za stare...

I da ne nabrajamo. Ko je zaboravio, lakše će se setiti kad pogleda fotografije. A ko zaboravio nije, sigurno mu je na um palo još pregršt ovakvih idiotarija srpskih političara.... Kao onomad kad su otvarali poljski ve-ce.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak