6 glavnih komada koji čine osnovu stila Meghan Markle

Elle 24.05.2018 19:23
6 glavnih komada koji čine osnovu stila Meghan Markle


Do sada svako njeno pojavljivanje bilo je bez greške...Svi sa nestrpljenjem očekujemo 19. maj i veliko kraljevsko venčanje Meghan Markle i princa Harrya, a posebno nas interesuje, venčanica koju će buduća vojvotkinja da ponese...

Do tada, mlada glumica koja se definitivno oprostila od sedme umetnosti, aktivno učestvuje u kraljevskim obavezama i obavlja ih sa stilom koji je dostojan jedne princeze.

Svako njeno javno pojavljivanje prolazi kroz modni skener koji je do sada uočio nekoliko karakteristika Meghaninog stila. 

Naime, simpatična crnka se drži modernih, jednostavnih i veoma efektinih komada. Za razliku od Kate koja se zalaže za konzervativnije odevne izbore, Meghan je doprinela da drugačije gledamo na kraljevski stil!

Cigaret pantalone, Aquazzura salonke, crno-teget kombinacije, farmerice..., Meghan od svih, najviše doprinosi savremenom odevnom imidžu britanske kraljevske porodice. 

U nastavku pogledajte kojih šest efektnih komada čine okosnicu stila kojim Meghan Markle dokazuje da je već sada ikona stila:

# Pantalone visokog struka 

# Elegantne sandale

Foto: Profimedia/Matchesfashion

# Statement tašne

#Crne cigaret pantalone

# Kaput od kašmira

# Čamac izrez

Foto: Profimedia/Farfetch


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak