Odela za moćnu ženu

Novosti 23.05.2018 19:35
Odela za moćnu ženu


Ove godine u modi su odela mekših linija, ne tako muževna. Idealna su za posao, ali i proslaveGlamurozna, udobna, praktična - odela su ponovo u modi. Prva ih je prošetala Koko Šanel 1929. godine noseći odelo od tvida, a posle rata žene su počele da ih nose na posao. Menjala su se kroz vreme - od onih sa širokim naramenicama osamdesetih, pa do uskih na početku 21. veka.

Danas su raznovrsnija nego ikad. Jedna su klasičnog, ravnog kroja koji stoji svima, druga su inspirisana sedamdesetim, pa vraćaju u modu visok struk i široke nogavice, treća forsiraju uske nogavice do polovine članaka.

Ove godine u modi su odela mekših linija, ne tako muževna. Idealna su za posao, ali i proslave. Za formalnije prilike, uparite ih sa jednostavnim košuljama, za neformalnije, sa bluzama. Kombinujte ih uz salonke, ali i espadrile, pa i patike.

Bez obzira na to da li se odlučite za svevremeno belo odelo ili neko u bojama proleća, poput lavande i zelene, ili pak ono sa cvetnim motivima, znajte da ćete u njemu delovati moćno, a opet privlačno.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak