Drama na krovu četvrti put: Radovanović počeo i štrajk

B92 23.05.2018 08:45
Drama na krovu četvrti put: Radovanović počeo i štrajk


Vlasnik hotela "Prestiž" Bojan Radovanović po četvrti put popeo se na krov tog hotela i preti da će skočiti. .Jutros su u taj hotel stigli izvršitelji, koji rade po nalogu suda, koji je naložio da Radovanović mora da plati dug od 300.000 evra. Jutrošnja situacija je, kako javlja reporter TV Prva, radikalnija od prethodnih jer Radovanović ovoga puta ne želi da siđe s krova a ujedno je i počeo štrajk glađu.

Osim izvršitelja, ispred hotela su i vatrogasna ekipa, koja u okviru svoje opreme ima i jastuk, za slučaj da vlasnik hotela "Prestiž" odluči da skoči. Stigla je i Hitna pomoć, kao i policija.

Radovanović je do sada tri puta pretio da će se ubiti skokom s krova hotela, ali je u sva ta tri pokušaja samoubistva ipak sišao nakon višesatnih pregovora kojima su bili uključeni policija, vatrogasci i hitna pomoć.

"Pored dokaza o vlasništvu, ja sam u situaciji da imovinu moram da štitim životom. Ovo nema nigde šta se dozvoljava ovim otimačima", rekao je on kada je s krva sišao treći put

Tokom razgovora za Prvu TV, on je govorio i da je u pitanju imovina koja je upisana na ime njegove supruge, dok mediji navode da je iseljenje naloženo zbog duga od 300.000 evra.

Mediji su krajem januara ove godine preneli da je tada pokušano iseljenje, ali do toga nije došlo, a kako je navedeno, "Radovanović se sklonio na drugi sprat svog hotela iz kog mu se samo videla glava".

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak