Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger grade vilu blizu Novaka

Story 22.05.2018 19:28
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger grade vilu blizu Novaka


Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger kupuju plac za gradnju vile na Pavlovačkom jezeru između Rume i Vrdnika gde je porodica Novaka Đokovića nedavno sagradila velelepno zdanje.Iako su u prilici da na bilo kom mestu u svetu izgrade vilu, nekadašnja teniserka i nemački fudbaler su odlučili da novu rezidenciju grade u Srbiji. Ani je tu ideju predložio otac Miroslav kome je prijatelj javio da se prodaje zemljište u blizini Noletove kuće.

Supružnicima se dopada lokacija, kao i ideja da imaju kuću u prirodi i daleko od gradske vreve kako bi mogli da uživaju na pravi način sa svojim sinom kad budu dolazili u Srbiju.

– Ana i Švajni ne planiraju da se sele u Srbiju, ali žele da imaju svoju oazu. Nedavno je Aninom ocu prijatelj javio da se u blizini Noletovog placa prodaje zemljište za 100.000 evra. Njemu se ta lokacija izuzetno dopala, pa je informacije preneo zetu i ćerku, koji su se oduševili. Bastijan obožava našu zemlju i voleo bi da izgradnja kuće počne što pre zbog toga bi u narednom periodu najpre trebali da kupe zemljište – kaže sagovornik.

Osim sume koju moraju da izdvoje za plac, teniserka i fudbaler moraće da iskeširaju još dosta novca za građevinske radove.

– Gradnju kuće svakako neće početi ove godine, a neće ih koštati manje od pola miliona evra. Biće to prava porodična oaza. Ana i Švajni će unajmiti najbolje arhitekte koji će njihovu zamisao sprovesi u delo. Njih dvoje planiraju veliku porodicu, tako da će ova vila biti njihov raj na zemlji. Postoji mogućnost da se od jednog dela placa naprave i tereni za golf jer Bastijan pored fudbala obožava taj sport – rekao je upućen izvor.

I meštani Rume čuli su da bi slavni par trebalo da zida kuću u njihovom komšiluku i to ih veoma raduje.

– Noleta i njegovu porodicu smo nekoliko puta videli kada su dolazili da obiđu radove, a sada se uveliko priča da će Ana i njen suprug izgraditi kuću. Baš se radujemo. Ovo je prelep kraj i mnogi bogataši kupuju od meštana placeve i garde svoje vile. Što je najvažnije niko do njih ne uništava prirodu, već se trude da urede okolinu – kaže meštatin.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak