Mala crna haljina: Kraljica svih proslava

Naxi 21.05.2018 14:09
Mala crna haljina: Kraljica svih proslava


Mala crna haljina uvek je provereno rešenje, ukoliko ne znate šta biste mogli da obučete.Svedena i crna, ovakva haljina nikada neće izaći iz mode i što je najvažnije, pristajaće gotovo svakoj građi.

Dužinu haljine odaberite na osnovu građe. Tako, ukoliko želite da istaknete figuru odlučite se za model koji prati liniju tela. Dužinu haljine odaberite i na osnovu visine, pa tako, ukoliko ste visoki možete se odlučiti za dugu, kraću ili poludugu varijantu, a ukoliko ste niži neka bude kraći model. 

Crna haljina zahvalna je za kombinovanje, pa tako akcenat stavite na detalje. Crna se slaže sa svim bojama, a u zavisnosti od toga šta preferirate možete koristiti zlatni, srebrni, bronzani nakit ili šarenu bižuteriju. Izbor je na vama, ali budite sigurni da će efektan nakit i crna haljina dati vašu glamuroznu verziju. 

Ono što je takođe bitno, jeste neprolaznost crne. Tako da imajte na umu da je investiranje u crnu haljinu dugoročno. Kako nikada ne izlazi iz mode, vremenom možete samo redukovati njenu dužinu ili jednostavno ukombinovati sa drugačijim detaljima i izgledaće kao da je nikada pre niste nostili. Zato je ova haljina kraljica svečanog odevanja.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak