Luka Lazukić našao novu devojku, potpuno se razlikuje od Nataše!

Puls 20.05.2018 19:24
Luka Lazukić našao novu devojku, potpuno se razlikuje od Nataše!


Još uvek zakoniti suprug Nataše Bekvalac, Luka Lazukić, protiv koga je prekjuče podignuta optužnica za porodično nasilje zbog prebijanja pevačice, posle samo četrdesetak dana osvanuo je u zagrljaju sa novom devojkom.Srpski telegraf došao je u posed ekskluzivnih fotografija na kojima Lazukić pozira sa zanosnom crnkom nepoznatom javnosti i to u veoma prisnim pozama.

Iako slike deluju kao da su nastale povodom nekog modnog editorijala, upućeni tvrde da između Luke i crnokose lepotice postoje varnice, čime odiše i ceo foto-sešn, koji su uradili iz samo njima znanog razloga.

“Luka je svim prijateljima pokazao ove slike očekujući da će biti oduševljeni, ali su gotovo svi bili šokirani da je njemu usred skandala u kome se našao zbog prebijanja supruge uopšte do fotografisanja. Svi koji su videli nove Lukine slike na kojima se valja po podu i grli s tom devojkom ostali su u čudu. Prvi utisak je da je pristao na nekakvu reklamu, što je takođe šokantno u trenutku u kom se protiv njega podiže optužnica, ali na slikama se vidi samo kako se grli sa crknom, koja uživa u njegovoj blizini, a ne i šta se reklamira. Pogotovo po tome što je on oduševljeno pričao o devojci s kojom je pozirao opisujući je kao skromnu i lepo vaspitanu, čime je jasno pokazao određene emocije prema njoj, ne bi se reklo da je samo rešio da unovči trenutnu popularnost slikajući se za neki proizvod, već i da je našao novu ljubav,” govori izvor blizak Luki.

O odsustvu griže savesti kod Lazukića, nakon što je 14. aprila tukao Natašu u njenom stanu, govori i činjenica da je nedavno putovao u Atinu, gde ga je naša ekipa uslikala kao turistu sa rancem na leđima, potpuno rasterećenog, kako uživa u šetnji poznatim grčkim letovalištem. Zatim se odmah po dolasku sa putovanja zaputio u stanicu policije na Čukarici da bi dao izjavu da se plaši da će ga Natašin otac, kojeg je prijavio za pretnje, ubiti i tražio da se njemu obezbedi policijska zaštita.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak