U trendu: Retro detalji

Novosti 18.05.2018 12:31
U trendu: Retro detalji


Uz jarke boje i različite dezene koji će ove sezone biti u trendu, jednostavnije kombinacije obogatiće efektni modni dodaci, kao što su beretke i kape sa šiltomUz jarke boje i različite dezene koji će ove sezone biti u trendu, jednostavnije kombinacije obogatiće efektni modni dodaci, kao što su beretke i kape sa šiltom, tašne od prirodnog pletiva, retro naočare za sunce, ogromne minđuše i efektne čarape.

* Beretke i kape sa šiltom koje podsećaju na nautičke ponovo su u modi, bilo da ih kombinujete uz džins, haljinu ili pleteni pulover. Ako ste ljubitelj ženstvenijih detalja, opredelite se za crnu ili beretku u nekoj neutralnoj boji, uz koju će svaka kombinacija delovati šik.

* Tašne od bambusa ili pletene rafije više nisu samo za plaže, već možete da ih nosite u svakoj prilici. Izbor je veliki, od malih i velikih, preko klasičnih cegera do pismo-tašnica.

* Retro uske naočare za sunce koje jedva pokrivaju oči, jedan su od vodećih trendova ove godine uz koji će svaka kombinacija izgledati još bolje.

* Ogromne minđuše nose se već nekoliko sezona, a ove sezone u trendu su komadi koji dosežu do ramena. Ako odevnu kombinaciju želite da podignete na viši nivo nakitom, ove minđuše su pravi izbor.

* Efektne čarape uz sandale, nekada strogo zabranjena kombinacija, danas je upravo trend koji će obeležiti sezonu pred nama. Nosiće se čarape s dezenom, šljokicama, prugicama, u raznim bojama i dužinama, kao i mrežaste čarape do gležnjeva.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak