3 make up trika uz koja niko neće ni pomisliti da se prethodne noći niste naspavale

Lepota i zdravlje 17.05.2018 21:50
3 make up trika uz koja niko neće ni pomisliti da se prethodne noći niste naspavale


Jedan od glavnih problema zaposlenih žena je umor. One žele da svaki radni dan započnu sveže, nasmejane i odmorne, ali nekih dana san jednostavno ne dolazi na oči, a kada se ujutru probude, izgledaju umorno i iscrpljeno,Međutim, kada san otkaže poslušnost, šminka je tu da popravi stvar!

Spremili smo za vas 3 make up saveta za odmoran izgled vaših očiju:

Korektor

Korektor je najbolji prijatelj umornih očiju, ali ako je pogrešno odabran, može dobit potpuno suprotan efekat. Pregust korektor, koji teksturom više podseća na puder, može izgledati neprirodno. Najbolji efekt imaće korektor lagane, hidratantne teksture, koji će prekriti podočnjake i tamne krugove, a neće izgledati kao maska.

Bela olovka

Bela olovka za oči poslednjih godina je jako popularna i ima moć da u trenu osveži pogled. Crna olovka, s druge strane, na umornim očima imaće suprotan efekt.

Uvijte trepavice

Uvijač za trepavice jedan je od alata koji mora naći svoje mesto. Osim što trepavice čini lepšim, a pogled zavodljivijim, otvara oči i u trenu im daje odmorniji izgled. Sve će još bolje izgledati ako maskaru nanesete samo na vrhove trepavica.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak