"Rat" Šutanovca i Đilasa

Novosti 17.05.2018 10:56
"Rat" Šutanovca i Đilasa


Bivši lideri iz senke vuku poteze pred predstoje izbore u DSIZBOR za novog predsednika DS pretvorio se u priču ko kandidatima čuva leđa - Gordana Čomić navodno je bliska odlazećem prvom čoveku DS Draganu Šutanovcu, dok Zoran Lutovac i Branislav Lečić "naginju" Draganu Đilasu.

Bivši gradonačelnik Beograda i lider demokrata u unutarstranačkim izborima vidi šansu da DS priključi svom Savezu za Srbiju, pa je, nezvanično saznajemo, spreman da svojim adutima pomogne.

Pojavile su se informacije da je upravo Đilas izazvao potrese u delu vojvođanskih odbora, koji se protive tome da se izbor za pokrajinsko rukovodstvo održi kad i glasanje za lidera stranke. Njima smeta što je kandidat za šefa vojvođanske filijale DS Igor Salak blizak Šutanovcu.

Zasad nema definitivne odluke o tome da li će deo vojvođanskih odbora bojkotovati izbore. Takođe, u DS nam kažu da još nije stigla nijedna zvanična kandidatura za predsednika stranke. Naši izvori tvrde da ne znaju da li je u pitanju izborna taktika ili trio Čomić-Lutovac-Lečić ima problema da sakupi potrebnu podršku delegata.

I pored spekulacija u kojima se pominje da je struja oko Šutanovca koji podržava Gordanu Čomić bliska vlasti, a Lutovac i Lečić opoziciji tj. Đilasu, svi kandidati su istakli da nisu "ničiji ljudi".IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak