Rajan Rejnolds otkrio tajnu srećnog braka sa Blejk Lajvli

Story 16.05.2018 21:28
Rajan Rejnolds otkrio tajnu srećnog braka sa Blejk Lajvli


Poznati holivudski glumac, Rajan Rejnolds otkrio je kako i na koji način on i njegova supriga Blejk Lajvli održavaju brak srećnim.S obzirom da imaju enormno puno obaveza, karijere, pa čak i dvoje dece, interesantna je činjenica koliko ovaj holivudski par pleni ozitivnom energijom, a sad smo rešili i da saznamo njihov recept:

– Ne dozvoljavamo da se naši termini za snimanje filma preklapaju. To znači kad ja snimam film ona ne snima i obrnuto – odgovorio je Rajan.

Takođe, Rajan tvrdi da dobro organizovani termini supružnika olakšavaju svakodnevicu i da tada mnogo bolje “žongliraju” porodičnim obavezama.

– Oduvek sam pristalica da u braku i jedno i drugo ima “svoje vreme”. Tada je čovek ispunjeniji, radio je ono što voli i ništa drugo mu ne pada teško. Zamislite da ste po ceo dan u kući, obavezama oko dece, dvorišta, opšta neorganizacija… Da li biste bili raspoloženi za bilo šta drugo što donosi da? Naravno da ne – dodao je Rajan.

Kako par ima dve ćerke, istakao je i koliko je zapravo lako ili teško boriti se sa tri “žene” u kući:

– Imati porodicu znači ne razmišljati o glupostima. Sveprisutan sam u njihovim životima maksimalno i mogu reći samo – uživam!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak