Cakana isprozivala Lunu i Anabelu

Novosti 15.05.2018 19:53
Cakana isprozivala Lunu i Anabelu


Pevačica Dragica Radosavljević Cakana sinoć je gostovala u Zadruzi kao Viktorijina podrška i tom prilikom pričala o slučaju Lune Djogani. Pod kojim staklenim zvonom je ona živela?Kao podrška nominovanoj Viktoriji večeras je u Zadruzi jedna od gostiju pevačica Dragica Radosavljević Cakana, koja je iznela svoje mišljenje o ljubavnom trouglu Kija-Sloba-Luna.

- Vrlo često vidim da se Sloba nasmeje sa Kijom, a ne sa Lunom. Luna se bori za njega, ali na pogrešan način. Luna će se desiti još mnogo kome. Ona je mlada, pred njom je tek život. Šta će se desiti sa njima kad izađu zajedno negde? Ljubomorne scene, tek ćete videti - poručila je Cakana Slobinom bratu koji je takođe gost u studiju ove noći.

Pevačica je osudila i odnos koji Anabela Atijas ima prema svojoj ćerki, odnosno to što je podržava.

-Ja bih moju ćerku za uši izvukla odande, ne bi me sprečilo ni deset hiljada policajaca - naglasila je Cakana.

Pevačica je otvoreno stala na Kijinu stranu i naglasila da je ono što Luna radi potpuno pogrešno.

- Šteta, mlada je, ona tek treba da živi, da završava neke škole. Šta hoće, da rodi decu i da čeka da se pevač Sloba vrati sa tezge. To je ludilo šta ta devojka priča. Ona se takmiči sa Kijom. Sloba želi da obema vidi leđa. Lepo joj je Kija odgovorila, kako da se bori za sopstvenog muža, da se bori sa devojkom koja je poželela da ima lutkicu. Ona je rasla pod staklenim zvonom. Kojim zvonom staklenim? U Mirijevu pod staklenim, dajte, molim vas, nemojte da ste smešni. To je jedna razmažena devojka koja ne zna šta će sa sobom - navela je pevačica.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak