IKEA – Ideje za mali stan

MojEnterijer 15.05.2018 13:31
IKEA – Ideje za mali stan


Izražavajući svoju ljubav za male prostore, IKEA nudi mnoge velike ideje kako bi se poboljšalo korišćenje prostora u malim stanovima.Pod idejom da "dom ne treba da bude veliki, samo pametno uređen", želimo vam predstavimo nekoliko IKEA ideja za male stanove za 2012. Od polica okačenih na vrhu prozora, do mnoštva rešenja za skladištenje i šarenih komada nameštaja, IKEA nudi nešto za svakoga.

Male ideje za mali stan - to je kako IKEA planira da prevaziđe sve veću zabrinutost za dizajn enterijera malih urbanih stanova. To obuhvata ideje poput modernih kreveta na sprat, zidnih polica, dve ležaljke u sred dnevne sobe umesto sofe duž zida ili walk-in plakari za male spavaće sobe, IKEA pretvara male prostore u udoban raj.

IKEA – Ideje za mali stan

"Uz sklopivi, fleksibilni, klizni i nameštaj koji se slaže jedan na drugi ili na koji se možete popeti, mala soba se može transformisati u šta god vama treba."

Ljubav prema malim prostorima je naglašena niskim životnim troškovima, udobnostima i pogodnostima koje nudi u urbanom društvu, i nove ideje su uvek dobrodošle...IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak