Tužilaštvo traži da se Luki Lazukiću produži zabrana prilaska Nataši Bekvalac

Mondo 14.05.2018 19:34
Tužilaštvo traži da se Luki Lazukiću produži zabrana prilaska Nataši Bekvalac


Tužilaštvo traži da Luka Lazukić još 30 dana ne sme da priđe Nataši BekvalacPrvo osnovno tužilaštvo predložilo je sudu da Luki Lazukiću produži mere udaljenja iz stana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom pevačicom Natašom Bekvalac, koje mu ističu u sredu, 16. maja.

On se sumnjiči da je nad suprugom izvršio porodično nasilje, odnosno da joj je naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila.

Portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić precizirala je da je sudu podnet predlog za produženje obe hitne mere na još 30 dana. Prvi osnovni sud u Beogradu će do 16. maja doneti odluku o predlogu tužioca.

Ove hitne mere, Lazukiću je izrekao sud 16. aprila u skladu sa novim zakonom za sprečavanje nasilja u porodici.

U tužilaštvu se nastavlja izvođenje dokaznih radnji povodom krivične prijave Nataše Bekvalac protiv Lazukića za nasilje u porodici, nakon čega će biti odlučeno da li će on biti optužen ili ne.

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

On je protiv supruge podneo krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja, ali će o toj prijavi tužilaštvo odlučiti nakon okončanja postupka za nasilje u porodici.

Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv pevačicinog oca Dragoslava Bekvalca zbog navodnih pretnji i porodičnog nasilja.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak