Džejn Fonda priznala čemu duguje svoju lepotu

Alo 12.05.2018 14:26
Džejn Fonda priznala čemu duguje svoju lepotu


Džejn Fonda trenutno marljivo promoviše novu komediju “Klub zadovoljnih žena”, a u intervjuu za magazin "Pipl", u društvu filmskih koleginica, 80-godišnja glumica otkrila je tajnu svog mladolikog izgleda.Na pitanje o bjuti savetima Fonda, koja u nadolazećoj komediji reditelja Bila Holdermana igra lik Vivijan, bez zadrške je odgovorila kako je njen jedini savet taj da “imate dobre gene, mnogo novca i dobro držanje”.

- Sa 13 godina uspela sam da slomim leđa, zato sam mnogo vremena provela u vraćanju snage i postizanju pravilnog držanja.

Glumice Meri Stinburgen i Dajana Kiton nekadašnjoj kraljici fitnesa pohvalile su njen izgled leđa, što je na koncu dovelo do Fondinog detaljnog informisanja koleginica o prednjem izgledu njenog tela.

- Znam da ste se brinuli da me dodirnete zato što sam imala mastektomiju i lumpektomiju. Moje grudi su teške i deformisane - priznaje Fonda, ističući kako se ovih dana brine i zbog bora kada mora da snima ljubavne scene.

- U stvarnom životu ljubljenje je bolje, a u filmovima se redovno brinem za bore. Biću potpuno iskrena, moja je želja da ljubavne scene u filmovima budu lepe. Ne želim da se vidi mnogo viseće kože kada nekoga poljubiš. Ako se previše krećeš, stvari počnu da padaju.

Fonda je takođe dala uvid u to kako je njen smisao za modu evoluirao s godinama.

- Kada sam živela sa muškarcem koji je bio znatno mlađi od mene, oblačila sam se izazovnije. Jedan dan sin me odveo na ručak i sa mnom ozbiljno razgovarao o mom novom stilu odevanja. Nakon toga se ne trudim da se oblačim seksi - otkriva Fonda.

Poput nje, 72-godišnja Kandis Bergen otkrila je svoju tajnu lepote koja se odnosi na vrhunske kreme i inekcije botoksa.

- Išla sam na nekoliko tretmana zatezanja lica inekcijama botoksa, a poslednji put sam uspela da se onesvestim na hirurškom stolu jer imam nizak prag bola - otkriva Bergen, glumica koja je svetsku slavu stekla glavnom ulogom u američkom sitkomu "Murphy Brown".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak