Vuk uhvaćen u Mirijevu!

Mondo 12.05.2018 12:52
Vuk uhvaćen u Mirijevu!


Oni koji su mislili da na beogradskim ulicama mogu da nabasaju samo na pse lutalice, ili pse koje je neko napustio, prevarili su seBeogradski veterinari na teritoriji beogradskog naselja Mirijevo pronašli vuka!

Radi se o vučici koja je skotna. Niko još ne može sa sigurnošću da kaže odakle je došla, a na to pitanje odgovor bi mogla da da istraga MUP-a koja je u toku, prenosi Studio B.

Za mnoge koji su u prethodnih 24 časa pomislili da im se priviđa vuk negde kod Malog Mokrog Luga i u Mirijevu bili su upravu. Pravi vuk, tačnije vučica, od ranih jutarnjih časova, nakon obaveštenja organizacije „Levijatan“, koja je to prijavila MUP-u, bio je deo potrage i konačnog lociranja. Uhvaćena je i sada se nalazi u Veterini Beograd.

Veterinari kažu da vučica nije agresivna, a trenutno se nalazi u prostorijama "Veterine Beograd“. Ženka koja je, kako se navodi, prešla dugačak put, svoje novo stanište imaće u Beogradskom zoološkom vrtu, rekli su veterinari za "Studio B."

Brojne teorije koje su se pojavile na društvenim mrežama, ali i u nekim medijima, nisu tačne, podsećaju u "Veterini Beograd."

Ono što je unelo paniku među Beograđane je lažna informacija da je vučica rastrgla neke pse i da se ponašala vrlo agresivno.

U "Veterini Beograd" podsećaju da će ona dobiti svoj novi dom u Zoološkom vrtu, te će imati pravo stanište, možda sa novim vučjim prinovama.

Nije čudno ni da na beogradskim ulicama sretnete koze, ugledate konja na terasi stambene zgrade...


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak