Džordž Kluni zabrinut za Amal: Lepa advokatica naglo izgubila kilažu

Stil magazin 11.05.2018 12:23
Džordž Kluni zabrinut za Amal: Lepa advokatica naglo izgubila kilažu


Zbog čega je Amal smršala?Amal i Džordž Kluni, ponosni su roditelji jednogodišnjih bliznakinja, bili su među gostima Met Gala bala održanog u Njujorku.

Poznata advokatica je za zabavu odabrala dva stajlinga, prvi je završio na svim top listama najlošije odevenih ali u crvenoj Tom Ford haljini jednostavno je zablistala. Duga haljina poput mozaika prekrivena crvenim pločicama savršeno je obavila njenu figuru.

Ako je verovati napisima stranih medija, upravo njena figura zaustavlja dah jer 179 centimetara visoka Amal Kluni teži svega 49 kilograma.
 
Zbog karijere, porodičnih i društvenih obaveza izgleda da Amal jednostavno zaboravila da jede. Razumljivo je da Amal  pije kafu za doručak, ali se zato na ručku ruši i odgovara na imejlove prilikom jela. Uveče, lepotica jede četvrt tanjira testenine što je premalo za odraslu osobu.
 
Tu je njen suprug odlučio da stane na kraj tako nezdravim navikama svoje bolje polovine. Kako poznati par ima svog privatnog kuvara, Džordž je navodno naredio supruzi da svaki dan na jedan sat skloni telefon i uživa u samo za nju spremljenom obroku.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak