Dečak koji je ostao bez bubrega zbog pada sa stolice - stabilno

RTV 10.05.2018 12:24
Dečak koji je ostao bez bubrega zbog pada sa stolice - stabilno


U Elektrotehničkoj školi u Sremskoj Mitrovici, 16-godišnji učenik prvog razreda zadobio je teške povrede opasne po život, kada je pao sa stolice u učionici.Stanje dečaka koji je juče povređen u Srednjoj elektrotehničkoj školi u Sremskoj Mitrovici je stabilno, potvrđeno je u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, gde je podvrgnut i hirurškoj intervenciji. O slučaju je obaveštena i policija, koja je izašla na lice mesta i izvršila uviđaj.

U ovoj učionici u mitrovačkoj elektroteničkoj školi učenik prvog razreda S.Š. zadobio je povrede zbog kojih mu je kasnije u mitrovačkoj bolnici odstranjen bubreg. Šta se tačno dogodilo pokušao je da nam objasni direktor škole na osnovu izjava učenika koji su bili očevici.

Kako nam je rečeno o incidentu su obavešteni roditelji dečaka koji su došli po njega i on je prevezen u bolnicu. Nakon zdravstvenog pregleda je ustanovljeno unutrašnje krvarenje nakon čega je morao biti podvrgnut hirurškoj intervenciji.

Zbog ovog nesrećnog slučaja svi su u šoku, nadaju se da će se dete brzo oporaviti. Iz Gradske uprave kažu da će pružiti svu neophodnu pomoć dečaku i porodici.

O nesrećnom slučaju obaveštena je i policija, koja je obavila uviđaj, nakon istrage sporovedene biće zvanično saopšteni detalji slučaja koji je uzdrmao javnost.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak