Ivan Marinković šokiran, ćerka ga se odriče: On za to krivi Gocu Tržan

Telegraf 09.05.2018 14:27
Ivan Marinković šokiran, ćerka ga se odriče: On za to krivi Gocu Tržan


Učesnik rijalitija Parovi Ivan Marinković, je jako teško podneo informaciju da ga se ćerka Lena koju ima sa pevačicom Gocom Tržan navodno odrekla.Međutim, on kaže da ne želi da veruje u ovu vest.

- Imajući u vidu da znam svoje dete, ne želim da verujem u tu vest. Jeste me mnogo potresla i od momenta kada sam je čuo, samo o tome razmišljam, ali ne želim da verujem u sve to, jer ne vidim ni najmanji razlog za tako nešto - kaže Ivan.

- Znajući svoju bivšu ženu, ostavljam mogućnost da je uticala na Lenino mišljenje. Godinama postepeno i tendeciozno zauzima stav kojim želi da odvoji Lenu od mene, a sve zbog toga, što sam pričao na samom početku rijalitija, a tiče se upravo njenog odnosa sa mužem, ko se seti i razmisli shvatiće - dodaje Marinković.

S obzirom na to da je trenutno u rijalitiju, kaže da će se za svoje dete boriti čim mu omoguće odlazak u adekvatnu ustanovu.

- Kada odem u ustanovu kojoj mogu da se obratim i saznam u čemu se radi, videću šta i kako dalje - kaže Ivan i dodaje da samo želi da ode u nadležnu službu koja može da mi pomogne oko svega što se dešava.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak