Kraj nakon 16 godina braka: Đina Dejvis se ponovo razvodi

Story 09.05.2018 14:17
Kraj nakon 16 godina braka: Đina Dejvis se ponovo razvodi


Na iznenađenje mnogih, proslavljena američka glumica Đina Dejvis razvodi se od svog supruga, neurohirurga Reze Džarahi.Kako prenosi portal TMZ, ove vesti potvrdio je plastični hirurg koji je u papirima za razvod braka naveo kao glavni razvod neusaglašenost, a njih dvoje su se rastali još u novembru mesecu.

Šezdesetdvogodišnjoj glumici Đini Dejvis ovo je bio četvrti brak, a zajedno sa Rezom ima troje dece, 14-godišnje blizance Kaisa i Kiana i 16-godišnju ćerku Alizeh. Navodno, Reza je u dokumentima koje je predao sudu tražio zajedničko starateljstvo nad decom.

Đina i njen 15 godina mlađi suprug upoznali su se na jednoj zabavi krajem “devedesetih”, a svoju ljubav krunisali su brakom 2001. godine

Zvezda filma Thelma & Louise je poznata po burnom ljubavnom životu, te je pre slavnog neurohirurga čak tri puta bila u braku.

Prvi put je stala na ludi kamen 1982. godine, kada se udala za vlasnika eksluzivnog restorana Ričarda Emola. Njihova ljubav nije potrajala, a kao razlog navodio se težak period u Đininoj karijeri.

Pet godina kasnije, ona se udaje za glumca Džefa Goldbluma sa kojim je kasnije i glumila u filmovima Transylvania 6-5000 i The fly. Razveli su se 1990. godine. Nakon toga, Oskarovka je pronašla ljubav u producentu , a njihov brak se okončao 1998. godine.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak