Užas u Beranju: Monstrum pretukao trudnicu, udarcima ubio bebu u stomaku

Telegraf 09.05.2018 09:57
Užas u Beranju: Monstrum pretukao trudnicu, udarcima ubio bebu u stomaku


Nenad Bondarenko zvani Munđa (42) uhapšen je u nedelju uveče jer je dan ranije zverski pretukao trudnu suprugu Tanju Milovanović (38) i ubio joj bebu u stomaku. On je prebijenu ženu smestio u bolnicu i već sutradan se vratio u selo Beranje kod Požarevca odakle je i otišao kod prijatelja na slavu Đurđevdan, gde ga je policija i uhapsila. Tanja je bila u devetom mesecu trudnoćeUžasno porodično nasilje se dogodilo u subotu uveče u porodičnoj kući u kojoj su Nenad i Tanja živeli poslednje četiri godine.

- Tanja je u subotu primljena u požarevačku bolnicu sa teškim povredama stomaka. Pošto je bila u osmom mesecu trudnoće, odmah je urađena operacija, ali, nažalost, dete je već bilo mrtvo - kaže izvor iz istrage za "Informer".

Prema njegovim rečima, ženi je bukvalno pukla materica i lekari su morali da je odstrane kako bi Tanji spasili život

Ženi su od zadobijenih povreda morali da odstrane matericu

- Ona je lekarima rekla da ju je muž u subotu pijan pretukao. Kada je pala na pod, on ju je više puta šutnuo u stomak. Slučaj je prijavljen policiji  i u nedelju je izdat nalog za Nenadovo hapšenje. Patrola je najpre otišla u Nenadovu i Tanjinu kuću u selu Beranje, ali nasilnik nije bio tamo, već je pronađen kod prijatelja na slavi - gde je i uhapšen - priča sagovornik iz istrage.

Kako pričaju meštani, Munđa je u nedelju ceo dan išao po selu i svima pričao da mu je ćerka umrla prilikom rođenja i da treba da skupi novac da je sahrani.

- Molio je ljude i da mu plate pivo, jer je navodno bio tužan što mu je dete umrlo prilikom rođenja. On je uvek bio čudan i sklon alkoholu. Čim se dokopa nekog dinara, odmah sve propije. I pomoć koju je dobijao od socijalnog  odmah bi spiskao na pivo. A Tanja... Ona je malo mentalno zaostala i slabo se družila sa ljudima iz sela - priča meštanin Beranja.

- On je nju stalno zaključavao u kuću kad ode negde. Tanja nije bila psihički najbolje, pa se pričalo da po selu ide s mnogo muškaraca. Kad sam jednom došao da je pozovem, bio je otvoren prozor i ona mi je dobacila: "Skot me opet zaključao" - rekao je komšija za beogradske medije.

Drugi komšija kaže i da je Tanju i Munđu tog jutra video kako sede ispred kuće i piju alkohol.

- Reč je o ljudima koji su lošeg materijalnog stanja. Nenadu je određeno zadržavanje do 48 časova, a veštačenjima će biti utvrđeno da li je beba preminula zbog prebijanja ili je možda bilo nekih problema u razvoju ploda - navodi izvor blizak istrazi.

Toplica Jović, u čijoj je kući Nenad uhapšen, kaže da je Munđa u nedelju po podne došao tužan kod njega i žalio se kako ćerki treba da sprema sahranu.

- Rekao je da je Tanja izgubila bebu i odmah tražio pivo. Malo kasnije došli su policajci kod mene u dvorište i uhapsili ga. Pitao sam policajca zašto ga hapsi, a on mi je odgovorio: "Pitaj Munđu šta je uradio". Stavili su mu lisice i dvojica su ga ubacila u maricu - kaže Jović.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak