Ispunila joj se želja: Kirsten Dunst rodila dečaka

Novosti 08.05.2018 14:11
Ispunila joj se želja: Kirsten Dunst rodila dečaka


"Američka glumca Kirsten Dunst porodila se u jednoj privatnoj klinici i na svet donela zdravog dečaka. Porođaj je prošao odlično, a Kirsten i Džesi su presrećni", otkrio je izvor za Pipl magazinTridesetpetogodišnja glumica Kirsten Dunst i njen verenik i kolega Džes Plemons postali su roditelji dečaka.

"Američka glumca Kirsten Dunst porodila se u jednoj privatnoj klinici i na svet donela zdravog dečaka. Porođaj je prošao odlično, a Kirsten i Džesi su presrećni", otkrio je izvor za Pipl magazin.

Holivudska glumica još se nije oglašavala u medijima povodom bebe, a podsetićemo da je drugo stanje krila sve do januara meseca.

Kirsten i Džesi su zajedno već dve godine, a upoznali su se na snimanju kriminalističke serije "Fargo", u kojoj su glumili bračnog para.

Vesti o veridbi su se pojavile u javnosti u januaru 2017, kada je glumica na dodeli Zlatnog globusa primećena sa prstenom na ruci.

U junu mesecu prošle godine, glumica je priznala da želi proširenje porodice.

"Nalazim se u periodu života kada razmišljam: 'Radila sam od svoje treće godine'. Vreme je za bebu i odmor", kazala je za britanski "Meri Kler".

Danstova je potom pojasnila da nikada nije bila osobe koja mašta o majčinstvu. A evo kada se to promenilo...

"Nisam bila tip osobe koja želi bebu sve dok moja sestričina nije rodila. Volim je mnogo. To je ljubav koju ne možete da je doživite dok nemate dete", dodala je.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak