Novi detalji zločina u Kosjeriću: Ovo je muškarac osumnjičen za svirepo ubistvo majke troje dece

Blic 07.05.2018 14:35
Novi detalji zločina u Kosjeriću: Ovo je muškarac osumnjičen za svirepo ubistvo majke troje dece


Jelena Grbić (38) svirepo ubijena sa tri uboda nožem. Policija traga za Ivanom Radovanovićem. Najstariji sin odmah zvao policiju, ali je bilo kasnoIvan Radovanović iz Kosjerića, osumnjičen za svirepo ubistvo Jelene Grbić (38), trebalo je ovih dana da ide na drugo izdržavanje zatvorske kazne, zbog prebijanja majke troje dece. Dva puta je osuđivan za nasilje u porodici, izdržao je prvu kaznu, izašao iz zatvora u februaru i opet je nesrećnu ženu pretukao. Nažalost, sada je ubio i troje maloletne dece ostavio bez majke.

Radovanović je sinoć pred ponoć upao u kuću Jelene Grbić u kojoj je ona živela sa tri sina Dejana (17), Darka (12) i Davora, od kojih je najmlađeg (3) dobila iz dvomesečene veze sa ubicom.

Osumnjičeni za ubistvo majke troje dece duži vremenski period je maltretirao Jelenu, sa kojom se razišao.

Kako "Blic" saznaje u nadležnom sudu u Požegi, Radovanović je dva puta osuđen zbog nasilja u porodici, jer je tukao Jelenu. Prvi put je osuđen na devet meseci zatvora i tu kaznu je izdržao, pa je u februaru pušten na slobodu.

Samo par dana nakon toga, vratio se kod bivše parnerke i opet je prebio, nakon čega mu je izrečena mera zabrana prilaska i jednogodišnja kazna zatvora, na koju je trebalo da ide ovih dana.

Jelena Grbić 
Jelena Grbić

Nažalost, to se nije desilo. Nasilnik je provalio u kuću Grbića, i majci svog deteta prerezao vrat.

Policija traga za osumnjičenim, obišla je njegovu rodbinu i poznanike, traga i u okolnim selima gde je Ivan radio kao nadničar, ali on još nije uhapšen. Istraga i potraga za osumnjičenim su u toku, biće urađena obdukcija tela žrtve.

Jelena u okolini nema bliskih srodnika, tako da je troje maloletnih dečaka trenutno smešteno kod daljih rođaka.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak