Ne instalirajte novi Windows apdejt - korisnici počeli da prijavljuju ozbiljne probleme

Telegraf 07.05.2018 12:17
Ne instalirajte novi Windows apdejt - korisnici počeli da prijavljuju ozbiljne probleme


Sa novim apdejtom dolaze i novi problemiNije prošlo ni nedelju dana otkako je Microsoft počeo da korisnicima šalje najnoviji apdejt za Windows 10, a već su se pojavili problemi.

Veliki broj Windows 10 korisnika prijavio je zamrzavanje Chrome brauzera nakon apdejta, a dobre vesti su da je i Microsoft uočio problem i sada radi na njegovom rešavanju.

Sudeći po Windows 10 korisnicima koje je pogodio ovaj bag, Chrome, i nekoliko drugih aplikacija, se nasumično zamrzavaju.

Jedan korisnik tvrdi da je do problema došlo kada je otvarao novi tab, drugi tvrdi da je sve stalo kada je krenuo da otvori novi prozor, a stvari se nisu odvijale kako treba ni pri otvaranju Chrome brauzera.

Ipak, mnogi od njih tvrde da su problem rešili tako što su isključili laptop iz struje - ali to nije zaustavilo problem, već je samo odmrzlo Chrome.

Ako i vi imate slične probleme, Microsoft predlaže sledeće:

1. Probajte da pritisnete sledeće dugmiće na tastaturi u isto vreme - Windows logo dugme + Ctrl + Shift + B.

Ako koristite Windows 10 na tabletu, u isto vreme pritisnite tastere za pojačavanje i stišavanje zvuka tri puta u 2 sekunde. Ako Windows radi, čućete kratko bip i ekran će početi da trepće dok operativni sistem pokušava da osveži ekran.

2. Ako koriste laptop, spustite i podignite poklopac.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak