Rajan Rejnolds: Strah me je paralizovao

Gloria 05.05.2018 23:02
Rajan Rejnolds: Strah me je paralizovao


Rajan Rejnolds u razgovoru za The New York Times priznao je da se oduvek borio sa kontrolisanjem osećaja u stresnim situacijama, ali da je vremenom uspeo da prevlada svoje probleme.Još 2016. godine, kada je završio sa snimanjem “Deadpoola“, Rejnolds je ispričao da je imao nervni slom. Tresao se i nije mogao da spava, pa je mislio da ima neki neurološki poremećaj. Nakon što je posetio lekara, rekli su mu da pati od anksioznosti, a iz stanja u kojem se našao, izvukle su ga uspruga Blejk Lajvli i ćerke.

Sada, pošto je završio s radom na nastavku filma u kome igra i naš Stefan Kapičić, holivudski glumac je u razgovoru za The New York Times priznao da se oduvek borio sa kontrolom osećaja u stresnim situacijama, ali da je s vremenom uspeo da prevlada svoje probleme.

Patim od anksioznosti. Oduvek sam patio. Nervoza i strah me stalno muče. Konstantno sam u brizi oko nečega što nije nimalo smešno – kaže glumac.

Kad je bio mlađi teže se nosio s tim situacijama, ali kako godine prolaze, sve mu je lakše jer, kako kaže, kad stane pred kamere, na sve zaboravi.

Kao tinejdžer često sam se budio usred noći jer me je strah paralizovao. Kroz to sam razdoblje prošao sam, uz pomoć lekova – rekao je glumac.

Suprugu Blejk upoznao je 2010. na snimanju filma ‘Green Lantern‘, a venčali su se dve godine kasnije. Imaju ćerke Džejms (3) i Ines (1).


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak