Спортски дан за спортски дух

РТС 05.05.2018 22:48
Спортски дан за спортски дух


Kрајем априла, у организацији удружења London Sports Society и Gunersbury Eagles FC, у Лондону је организовано спортско дружење и надметање малишана и њихових родитеља."Овај фудбалски турнир бити упамћен као први на којем смо у исто време имали разне активности, од модерног плеса и спортских активности, утакмице између мама, промоције разних спортова, здраве хране и посластица. Дошло је око 350 људи, а њих стотину је показало своје вештине на терену", каже за Програм за дијаспору РТС-а Драган Мацура, оснивач удружења London Sports Society.

Велико изненађење и одушевљење присутних изазвао је долазак наших познатих фудбалера Луке Миливојевића и Александра Митровића.

"Неизмерно им хвала на томе и надамо се да ће тај сусрет деци остати у лепој успомени. Нажалост, Немања Матић због болести члана фамилије није могао да нам се придружи, али нам се одмах после одигране утакмице јавио и подржао наш скуп".

"Подржали су нас и бројни волонтери и пријатељи, и хвала им на томе. Зато већ можемо да планирамо следећи турнир, који би требало да се одржи у октобру, и сви су добродошли", рекао је Мацура.

Организатори се надају да ће им се на терену, већ у октобру, придружити спортисти и рекреативци и из других градова и земаља.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak