Telohranitelji tuže Depa: Bili smo kao dadilje, čistili drogu sa njega...

N1 info 04.05.2018 18:59
Telohranitelji tuže Depa: Bili smo kao dadilje, čistili drogu sa njega...


Bivši telohranitelji Džonija Depa tuže holivudsku zvezdu tvrdeći da su previše radili, da su bili potplaćeni i da su se često osećali kao njegove dadilje, s obzirom na to da su glumca često čuvali od njega samog.Judžin Areola i Miguel Sančez podigli su tužbu protiv glumca u kojoj traže novac koji im Dep navodno duguje.

Oni tvrde da od aprila 2016. do januara 2018. godine nisu plaćeni za prekovremeni rad i da im je bila uskraćena hrana i odmor.

Neverovatne tvrdnje koje su naveli u optužnici uključuju ''brisanje droga s Džonijevog lica u noćnom klubu'' i čuvanje njegove dece, piše Dejli mejl.

"Često smo ga čuvali i od njega samog", priznaju Migel Sančez i Judžin Areola i dodaju: "Često smo ga i vozili na razna mesta dok su u kolima bile razne nedozvoljene supstance, malolentnice... i ništa nam nije plaćeno".

"Radili smo smene i od po 12 sati, bez pauze, bez hrane", priča bivše obezbeđenje glumca za tamošnju javnost koja je u šoku od trenutka kada je ova vest počela da se širi.

Jedan telohranitelj je izjavio da je morao da pazi na jedno od Depove dece, jer dete nije živelo u istoj kući gde i glumac, navodi list.

Oni kažu da je rad za holivudsku zvezdu bio nepodnošljiv i da su se često osećali kao njegove dadilje, s obzirom na to da su glumca, kako kažu, često čuvali od njega samog.

Dep se nije oglasio povodom tužbe telohranitelja.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak