Maradona preživeo 7 metaka

Novosti 03.05.2018 09:38
Maradona preživeo 7 metaka


Posle ranjavanja, Vladimir Jovanović se probudio iz kome. Operacija trajala pet sati. Za napadačem se tragaSTARČANIN Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac koji je izrešetan u ponedeljak ujutru oko 7.30, ispred vrtića "Kefalica" u Pančevu, zbog čega je ceo grad više sati bio pod policijskom opsadom, probudio se iz kome. Ovu vest prvi je, preko svog fejsbuk-profila, objavio Maradonin kum Dalibor Milutinović, koji tvrdi da je ranjeni Jovanović sada "van životne opasnosti", iako je bio pogođen sa nekoliko metaka.

Jovanović je upucan u Ulici Svetozara Miletića, ispred "Kefalice", pošto je ostavio dete u vrtiću i uputio se ka svom automobilu. Napadač ga je sačekao 20 metara od vrtića i pripucao. U Vladimira je ispaljeno više hitaca, od kojih ga je sedam pogodilo. Maradona je pokušao da se osloni na automobil koji je tu bio parkiran, a onda je pao. Ubrzo su stigle policija i hitna pomoć koja ga je prevezla u pančevačku bolnicu.

PROČITAJTE I:PUCNjAVA U PANČEVU: Ustreljen u stomak nakon što je odveo dete u vrtić (VIDEO)

Tamošnji lekari, više od pet sati, koliko je trajala operacija, borili su se za Maradonin život.

Jovanović je upucan pao na parkirani beli automobil koji je u pucnjavi oštećen. Na vozilu su, kako je utvrđeno na licu mesta, ostali tragovi krvi upucanog MMA borca. Do svog automobila "mercedesa S klase", nije uspeo da stigne.

Policija je obavila uviđaj, a nadležno Više tužilaštvo u Pančevu radi istragu. Za napadačem se intenzivno traga.

BORIO SE 7. APRILA

VLADIMIR Jovanović Maradona rođen je 1989. godine u Pančevu. Već sa sedam godina zvanično je postao član Fudbalskog kluba Borac, a deset godina kasnije počeo je da trenira ultimajt fajt. Član je kluba "Car Dušan Silni". Poslednju borbu imao je 7. aprila, a uskoro je trebalo da se takmiči u Slovačkoj.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak