Vučić: Smeju nam se svi u svetu

Mondo 28.04.2018 10:45
Vučić: Smeju nam se svi u svetu


Ima nade za poboljšanje odnosa sa Hrvatskom i gledaćemo da bar nešto uradimo, iako ne mislim da smo za bilo šta krivi, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić."Ima. Rekao sam već ono što svi misle... Smeju nam se svi u svetu", rekao je Vučić na pitanje novinara ima li nade za poboljšanje odnosa sa Hrvatskom.

Država mora da štiti svoje dostojanstvo, ali, dodaje, "sve je postalo pomalo besmisleno".

"Možda je bolje da samo ćutite i pustite ih da rade šta hoće i to je to. Ako ništa, bar da ne mogu da nam govore 'isti ste svi, nema razlike među vama'. Neka se svađaju sa Slovencima i Crnogorcima oko granice, sa Mađarima oko Ine...Mi da se nekako sklonimo po strani", rekao je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije dobio pozivnicu za inauguraciju ruskog predsednika Vladimira Putina, ali da možda dobije poziv za dan ili dva.

Vučić je rekao novinarima u Beogradu da ne vidi ništa sporno u tome što je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pozvan na Putinovu inauguraciju, a on nije.

"Srbija je nezavisna zemlja u donošenju svojih odluka. Izbor Srbije je put ka EU, prijateljstvo sa Rusijom, Kinom i Turskom", naveo je Vučić.

Vučić je danas kod Stambol kapije, na Kalemegdanu, danas ispratio četvoro biciklista iz Srbije i Turske koji kreću put Istanbula povodom predstojeće Vučićeve posete Turskoj, predviđene za 7. maj.

Ouzhan Ermiš, Muhamed Ali Uuz, Aleksandar Mijatović i Milica Rakić putovaće biciklima do Beogradske kapije u Istanbulu.

Sponzori putovanja su istanbulska opština Fatih i turska fabrika bicikala "Salkano."IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak