Spremite vruću vodu i sastojak od 50 dinara: Ova jeftina kupka preporodiće vaša stopala

Žena 26.04.2018 22:45
Spremite vruću vodu i sastojak od 50 dinara: Ova jeftina kupka preporodiće vaša stopala


Dani su sve topliji i sunčaniji, pa nam se bliži i sezona otvorene obuće, a zna se da sandale i papuče koliko god da su lepe - deluju ružno ukoliko niste doterali stopala.Dani su sve topliji i sunčaniji, pa nam se bliži i sezona otvorene obuće, a zna se da sandale i papuče koliko god da su lepe - deluju ružno ukoliko niste doterali stopala.

Veliki broj žena muku muči sa ispucalim i grubim petama, i uopšte suvom kožom stopala, ali postoji lak način da ovaj problem rešite.

Domaća sredstva, iako jeftina, uglavnom daju sjajne rezultate, a ovo je jedno od najefikasnijih kada je u pitanju nega stopala. Lako uklanja zadebljanja i otklanja ispucalu kožu, a nakon nekolliko nedelja vaša stopala biće nežna kao svila i veoma negovana.

Potrebni sastojci:

1, 5 litra vruće vode

3-procentni hidrogen perokdis

Po želji:

Biljni glicerin

Sirće

Postupak:

Potopite noge na 15 minuta u mešavinu vode i hidrogen peroksida. Kada ih izvadite, istrljajte pete kamenom, pa u stoplala utrljajte domaću smesu koju ćete napraviti od 3 kašičice biljnog glicerina i jedne kašičice sirćeta.

Najbolje je da ovaj postupak sprovodite uveče, pre spavanja, kako biste mogli da prenoćite sa ovom smesom na nogama. Ponavljajte ga dva puta nedeljno i ubrzo ćete videti promene.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak