Neuništiv telefon: AGM X2 - Nesalomiv, pluta, roni, meri

Mondo 25.04.2018 23:42
Neuništiv telefon: AGM X2 - Nesalomiv, pluta, roni, meri


Predstavljamo vam najizdržljiviji telefon na svetu, koji čak ni ne tone u vodu, a ima sve što moderan telefon nudi, pa puta dva!  1. Kineska kompanija AGM predstavila je model AGM X2 (puta dva), koji je najizdržljiviji telefon, sa ojačanjima na svakom segmentu izrade. Telefon je otporan na padove, udare, udarce, vodu, prašinu, prljavštinu, toplotu, hladnoću, nagle promene temperature… Uz sve ovo, ima virtuelni meta, merač kvaliteta vazduha, baterijsku lampu i druge dodatke, koji omogućavaju lakše savladavanje prepreka u divljini ili na radom mestu.

AGM X2 ima dve kamere rezolucije 12 megapiksela na poleđini, dok je spreda kamera rezolucije 16. Ekran je dijagonale 5.5 inča, sa ojačanjima, Full HD rezolucije i Super AMOLED matrice. Baterija mu je jačine 6.000 mAh, senzor otiska prsta je instant, a tu su i 6 GB RAM, do 128 GB memorije, Dual SIM podrška i microSD ulaz, kao i Qualcomm Snapdragon 653 platforma, sa Adreno 510 grafikom.

Telefon je opremljen IP68 sertifikatom, koji je dopunjen nekim vojnim standardima za bezbednost i izdržljivost opreme, a dodata je i maska koja omogućava da telefon pluta na površini vode i ne može da potone! Čelična ojačanja su svuda oko telefona, a nepropustiva guma je na ivicama i preko svih ulaza na telefonu - čak je i slušalica za uvo nepromočiva.

Telefon je velik, težak, ali zato nudi izvanredne opcije zaštite, što ćete videti i u video snimcima koji slede. Ipak, ono što nema je a/c Wi-Fi podrška, a i Android je 7.1. Cena modela sa 6+128GB je 650, a modela 6+64GB oko 580 dolara.

Detaljne specifikacije su na zvaničnoj stranici AGM X2 telefona.

Telefon je dostupan ograničeno u Evropi i nismo sigurni da li će doći u Srbiju.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak