Taksisti ponovo u protestnoj vožnji

Telegraf 24.04.2018 22:27
Taksisti ponovo u protestnoj vožnji


Taksisti dodaju da će se protest nastaviti sve dok taksisti ne dobiju odgovor od Vlade na zahteve koje su im uputiliTaksisti iz Ugovorne privredne taksi komore Srbije počeli su već oko 15 časova sa okupljanjem na Voždovcu, na uglu Kumodraške i Darvinove ulice, odakle će ponovo krenuti u još jednu protestnu vožnju do centra grada.

Članovi Ugovorne privredne komore Srbije organizovali su juče na ulicama prestonice zbog koje je došlo do velikih gužvi. Kako su saopštili iz ovog udruženja protestna vožnja planirana je i za danas oko 16 časova, na istoj trasi kao i juče.

- Okupljanje će biti kod pošte u Darvinovoj, a kolona vozila kretaće se preko ulica Ljube Vučkovića, Vojvode Stepe, zatim preko Autokomande, Slavije, Nemanjine, i nazad do mesta polaska - rekli su iz Ugovorne privredne taksi komore.Oni dodaju da će se protest nastaviti sve dok taksisti ne dobiju odgovor od Vlade na zahteve koje su im uputili.

- Protest će se održavati do 27. aprila kada ćemo napraviti pauzu, a biće nastavljen od 3. maja kada će se intenzivirati. Ukoliko u međuvremenu dobijemo odgovore od Vlade protest ćemo prekinuti - dodaju iz Udruženja.

Među taksistima koji su protestovali ima onih iz Beograda (ne iz najvećih taksi udruženja), ali i iz drugih gradova u Srbiji. Ipak, evidentno je da je danas u koloni koja je počela da se formira nešto manji broj taksi vozila, ali je zato oko njih, više pripadnika policije.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak