Stigli u tužilaštvo: Suočavanje Nataše i Luke

Novosti 24.04.2018 14:05
Stigli u tužilaštvo: Suočavanje Nataše i Luke


U Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Luka Lazukić, suprug pevačice Nataša Bekvalac povodom krivične prijave policije, kojom se tereti za porodično nasilje nad suprugom, u toku je saslušanje pevačiceU Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u toku je saslušanje pop zvezde Nataše Bekvalac, dok je njen suprug Luka Lazukić dao svoj iskaz neposredno pre pevačice. Pevačica se na saslušanje pojavila sa timom advokata, a članovi njene porodice nisu došli sa njom.

Saslušanje Lazukića, koji je u tužilaštvo došao u pratnji pet advokata, trajalo je sat vremena i 40 minuta.

On u svom iskazu nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo u noći između 13. I 14. aprila, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

U toku je saslušanje Nataše Bekvalac koja je u ovom slučaju oštećena i ima tri punomoćnika.

PROČITAJTE JOŠ - KOMŠIJE NIKAD NISU VIDELE LUKU U ČENEJU: Ovako izgleda kuća Nataše Bekvalac

Nakon nje tužilaštvo će ispitati i bebi siterku njihovog zajedničkog deteta koje je rođeno 28. februara.

Povodom krivične prijave koju je suprug podneo protiv Nataše Bekvalac zbog lažnog prijavljivanja, saslušanja će biti naknadno zakazana.

Lazukić se tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer je supruzi naneo lake telesne povrede.

Njemu je Prvi osnovni sud u Beogradu 16. aprila izrekao meru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, zbog sumnje da ju je tukao u noći između 13. i 14. aprila.

Lazukić je to porekao u izjavama medijima i tvrdio da je supruga napala njega.

Pored prijave protiv Nataše za lažno prijavljivanje, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici.Takođe, podneo je u zahtev policiji za određivanje zaštite, tužbu za razvod braka, kao i zahtev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje ćerke koju je Nataša rodila 28. februara.

Njegovi advokati su saopštili da je Lazukić pokrenuo i niz postupaka protiv medija koji su ga predstavili kao nasilnika, a što on poriče.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak