Vučić: "Iš" nije pristojno, ime mi je Aleksandar

B92 24.04.2018 10:36
Vučić: "Iš" nije pristojno, ime mi je Aleksandar


Bitno mi je šta misle građani Niša, ali ja mislim da Aerodrom "Konstantin Veliki" treba da pripadne državi, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.Vučić je istakao da ako Aerodrom ne pripadne državi, onda ne može da se očekuju i traži pomoć države za njega.

Na pitanje da li će na njegov odlazak uticati najavljeni protesti uz parolu "Iš iz Niš", Vučić je rekao da "iš" i nije baš pristojno.

"Naravno da ću da idem u Niš, ali neću moći da se zadržim koliko sam planirao, moram da sačekam predsednika Evropskog saveta Donalda Tuska u Beogradu", rekao je Vučić.

Vučić je istakao i da za građane Niša ovo nije borba za Niš.

"Kako da se borite sa onima koji su uništili Niš i zatvorili sve fabrike. Ja idem u Niš da razgovaram sa onima koji su isterani iz fabrika i koji traže da im isplatim ono što oni nisu", rekao je on.

On je objasnio da će razgovarati sa građanima koji traže pare koje su pre 12 godina zaradili, a oni su im ukrali.

"I sada će ti koji su ukrali pare da kažu iš", upitao je Vučić, dodajući: "Ime mi je Aleksandar, ne odazivam se na to 'iš'".

Vučić je rekao da će u Niš doći sa ponosom kako bi otvorio jednu od fabrika, koju oni nisu ni sanjali da mogu da dovedu u Niš

Predsednik Srbije je nedavno najavio da će uskoro posetiti Niš, zbog dešavanja posle odluke da se niški aerodrom dâ državi na upravljanje, a tada će, kako je rekao, sve rešiti.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak