Natašina sestra ogorčena: Rekla sam joj: Završićeš kao Ksenija Pajčin

Blic 21.04.2018 19:46
Natašina sestra ogorčena: Rekla sam joj: Završićeš kao Ksenija Pajčin


Sestra Nataše Bekvalac, Kristina, po prvi put se javno oglasila i iznela mišljenje o porodičnom nasilju koje je pretrpela njena sestra od Luke Lazukića.Kristina je otkrila da se plašila za sestrinu bezbednost već duže vreme.

- Posle psihičkog nasilja, fizičko maltretiranje je, nažalost, bilo logično. Dva dana pre nego što ju je Luka pretukao rekla sam joj: "Nataša, završićeš kao Ksenija Pajčin". Slično su joj govorili i drugi ljudi iz okruženja, videli smo da je čovek lud. Svi smo se plašili za nju, za sve nas ta veza je bila veliki stres. Na kraju, srećna sam što se ovo završilo bez težih posledica. Nataša je živa, i hvala Bogu, biće dobro jer Luka ne može da joj priđe - izjavila je Kristina za "Kurir" i opisala šta se desilo nakon što je Luka nasrnuo na svoju suprugu.

Natašina sestra ogorčena: Rekla sam joj: Završićeš kao Ksenija Pajčin

- Sestra me je zvala u pola pet ujutru, ali tada nisam čula telefon. Odmah sam je pozvala, ali je bila nedostupna, pa sam zvala dadilju, koja mi je rekla da je Luka pretukao Natašu. Posle toga sestra me je pozvala i rekla da se Luka pakuje i da ne dolazim u stan dok je on tamo, jer je pretpostavila da sam ostrašćena i da bi moglo da dođe do većeg incidenta. Sačekala sam ispred stana, videla sam kad je Luka napustio zgradu, a posle toga ubrzo je i Nataša izašla. Ta slika moje pretučene sestre, s modricama i podlivima, zauvek će mi ostati u glavi! Jedva smo se odvezle do Urgentnog. Nataša je bila u jako lošem fizičkom i psihičkom stanju - ispričala je Natašina sestra za "Kurir".

Natašina sestra ogorčena: Rekla sam joj: Završićeš kao Ksenija Pajčin 

Bekvalčeva tvrdi da joj se Lazukić od starta nije svideo.

-Nisam imala lepo mišljenje o Luki od samog početka njihove veze. Čula sam razne ružne stvari o njemu, sad krivim sebe što nisam intenzivnije pokušavala da joj objasnim ko je taj čovek, da je on patološki lažov, profil gradskog idiota, muškarca koji zavodi devojke iz materijalnih razloga. Luka je izjavio da su problemi između njega i Nataše počeli kada je nestalo novca. To je tačno, ali kada je nestao Natašin novac, a ne njegov - rekla je Kristina Bekvalac za pomenuti medij i dodala:

- Nataši je stalno prebacivao neke netačne tvrdnje medija, ponižavao ju je pred ljudima. Bila je preplašena i iznenađena njegovim ponašanjem, ali nam je govorila: "Pustite ga, takav je kad popije". Ja sam htela više puta da reagujem kad me je Luka vređao, optužujući me da mi Nataša finansijski pomaže, ali mi je sestra rekla da to ne radim. Čak je optuživao Natašu da je producent patološki zaljubljen u nju.

Kristina je zatim javno poručila da smatra kako je Lazukić bio ljubomoran na Natašinu i njegovu ćerku, što je sve zaprepastilo.

- Ona nije bila u postporođajnoj depresiji kao što Luka tvrdi, već je bila utučena zbog njegove nemarnosti, zbog toga što danima nije ulazio u sobu da vidi Katju. Odgovorno tvrdim da je Luka bio ljubomoran na svoje dete, govorio nam je: "Angažovali smo dadilju da bismo Nata i ja mogli da budemo non-stop zajedno" - zaključila je Bekvalčeva za "Kurir".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak