Neka kuhinja "poplavi"

Novosti 19.04.2018 20:43
Neka kuhinja "poplavi"


Ne mora cela kuhinja da bude plava. I ne treba. Ne morate ni živeti na obali da biste svoju kuhinju obojili u morsko plavetniloZA kuhinju ljudi mahom biraju belu, bež, sivu i "drvene" tonove, pokazuju istraživanja. Ali zašto ne biste bili hrabri i izabrali neku od mnogobrojnih nijansi plave?

Ne mora cela kuhinja da bude plava. I ne treba. Ne morate ni živeti na obali da biste svoju kuhinju obojili u morsko plavetnilo. Pažljivim uređenjem postići ćete da se plava lepo uklopi u vašu kuhinju, gde god da živite.

Mastiloplava daće moderan izgled kuhinji, a odlično se kombinuje uz sive uređaje i čelične delove. Bledoplavu izaberite za retro efekat, a izborom zagasitije nijanse koja "vuče" na sivu unećete skandinavski šik u dom koji možete pojačati detaljima u belom drvetu. Tirkizna deluje zabavno i sveže, a tamnija nijansa plave donosi prostoru eleganciju i sofisticiranost.Plava se najčešće kombinuje uz belu, bež i sivu. Zanimljive su stolice u plavoj boji, dok je ostatak kuhinje beo. Možete se odlučiti i samo za detalje, na primer luster ili vaze za cveće, činije za voće. Ako ne želite velike promene, fioke ili radnu površinu prefarbajte u plavo, a ako ste spremni za preokret, neka ormarići "poplave".IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak