Katarina Živković: Evo šta se dogodilo čoveku koji je pokušao da me siluje

Alo 15.04.2018 18:33
Katarina Živković: Evo šta se dogodilo čoveku koji je pokušao da me siluje


Katarina Živković je saznala da je čovek koji je pokušao da je siluje u Vranju doživeo veliku nesrećuPevačica Katarina Živković nedavno je saznala da je kriminalac koji je pokušao da je siluje pre deset godina nakon jednog nastupa u Vranju doživeo veliku tragediju, a kako za „Alo!“ otkriva, nakon tog napada potpuno drugačije gleda na život.

- To je za mene nemili događaj, na koji se ne bih vraćala. Svakoj ženi može da se dogodi neko neprijatno iskustvo i sva sreća što je za mene to bilo prvo i poslednje. Posle toga mi nije bilo svejedno, ali sam se vremenom oporavila. Shvatila sam da sam okružena budalama i da se mnogi lažno predstavljaju. Ipak, u životu je sve karma, ako činiš zlo, ono te sigurno i snađe. Čula sam da se tom manijaku sve vratilo i da ga je snašla velika nesreća. Ipak, ne želim da pričam o njemu, jer mi pomisao na njega izaziva gađenje - uverava Katarina, koja se osvrnula i na komentare svoje koleginice Stoje Novaković da estradnjaci previše novca troše na garderobu, a da ne plaćaju komunalije.- Struju i vodu redovno plaćam, ali sebi volim da priuštim kvalitetnu garderobu. Kupila sam stan, imam svoj auto i zaista imam mogućnosti da sebi priuštim garderobu koja mi se dopada. Nisam bahata i smatram da nikada ne bacam pare na bespotrebne stvari. Ovaj posao zahteva velika ulaganja i kada kupim nešto, nikada me ne grize savest. Najskuplja stvar koju sam priuštila bile su cipele i za njih sam dala jedan ceo honorar. Inače, najviše volim da trošim na putovanja - uverava Katarina i sa ponosom ističe da je nedavno istetovirala ruku.

- Obožavam tetovaže! Volim da ih vidim i na drugima i na sebi. Nije me mnogo bolelo, izdržala sam u životu mnogo veću bol, tako da mi je tetovaža bila zadovoljstvo. Tetovaže su lična stvar i nikada nisam želela da pričam puno o njima, sve su deo mene i odgovaraju mom senzibilitetu. Ovoga puta sam odlučila da istetoviram reč iskrenost na engleskom i mislim da sam time poslala poruku - kaže pevačica, koja ne krije da obožava ga gleda rijalitije.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak