Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Od ljubavi do nasilja

Gloria 15.04.2018 17:06
Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Od ljubavi do nasilja


Svega mesec i po dana nakon što su dobili ćerku Katju, pop zvezda Nataša Bekvalac i njen suprug Luka Lazukić su se žestoko posvađali u stanu na Dedinju, a pevačica je tom prilikom zadobila i fizičke povrede.U noći između petka i subote oko 4.30 h, kako pišu mediji, došlo do fizičkog sukoba između Bekvalčeve i njenog supruga Luke Lazukića u njihovoj kući na Dedinju.

Pevačica je zbog povreda glave oko 11.15 h došla u Urgentni centar u pratnji sestre Kristine i prijavila da ju je muž tukao. Par je imao žestoku raspravu koja je prerasla u fizičko nasilje, zbog ljubavnih poruka koje je pevačica pronašla u suprugovom telefonu.

Kako prenose svi domaći mediji, Luka se pod dejstvom alkohola iz “noćnog života” u sitne sate vratio u stan na Dedinju, a u kojem su bile pevačica, njihova ćerka Katja i dadilja. Do rasprave je došlo pošto je Nataša u njegovom telefonu našla poruke “ljubavnog sadržaja” koje je razmeno sa drugom ženom.

Verbalni konfilkt je eskalirao u fizički a, kako pišu domaći mediji, Luka je Natašu udario u glavu, zbog čega je pevačica i potražila lekarsku pomoć.

Nataša je odlučila da protiv supruga podnese krivičnu prijavu, a policija će oboje pozvati na saslušanje kad na uvid dobije povredni list iz Urgentnog centra.

Luka se nakon incidenta sklonio kod roditelja na Novi Beograd, dok su na Dedinje, kao podrška ćerki, došli Natašini roditelji – otac Dragoljub i majka Mira.

Danas je pevačica uslikana kako uz pratnju napušta stan, a velike tamne naočari su skrivale modricu koja je, kako se tvrdi, posledica fizičkog nasilja.

Nataša i Luka su se venčali krajem septembra na Ibici, a pop zvezda je tada već bila u drugom stanju.

Za nasilje u porodici su zaprećene kazne od tri meseca do tri godine zatvora, a u slučaju da su nastupile teške telesne povrede kazne su i do deset godina zatvora.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak