Popucale ploče na Slaviji: Izvinite, kazniću i popraviću

B92 14.04.2018 10:53
Popucale ploče na Slaviji: Izvinite, kazniću i popraviću


Vlasnik građevinske kompanije MBA "Ratko Mitrović" Branko Miljković izjavio je da će ta firma popraviti oštećenja na novoizgrađenom platou na Slaviji.On se izvinio zbog štete koja je učinjena.

"Žao mi je što je došlo do svega ovoga i žao mi je što gradski menadžer Goran Vesić i svi građani Beograda, koji su apsolutno u pravu, moraju da gledaju propust i greške koje je naša firma dozvolila da se dese sa pogrešnim podizvođačem i projektom", naveo je Branko Miljković u izjavi za Radio Slobodna Evropa.

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je ranije da će oštećenja i popucale betonske ploče na novoizgrađenom platou kod Trga Slavija morati o svom trošku da popravi firma MBA "Ratko Mitrović", koja je bila zadužena za izvođenje radova.

Kako je rekao, izvođač radova ima rok do sredine sledeće nedelje da počne popravku platoa, inače više neće moći da učestvuje ni na jednom tenderu u Beogradu.

Miljković je precizirao za Radio Slobodna Evropa da će popravku početi iduće sedmice, ali i da je trenutno stanje platoa na Slaviji, kaže, posledica grešaka podizvođača radova i lošeg projektantskog rešenja.

"Ovim putem se izvinjavam gospodinu Goranu Vesiću, gradonačelniku Beograda i svim građanima. Svaki živ čovek koji radi može da napravi grešku, samo onaj ko ništa ne radi nikada ne može, ali mi našu grešku više nikada nećemo ponoviti", rekao je Miljković.

Budite sigurni, dodao je, da ću kazniti rukovodstvo moje firme, koje je na celom projektu učestvovalo i savesno izvelo sve druge radove sem jednog, samo zato što su poklekli "pred pritiscima projektanata iz CIP-a".

"Mi, kao firma koja je šest meseci bez ijednog propusta radila dan i noć na rekonstrukciji i izgradnji Beograda, sebi više nećemo dozvoliti da nam takvi podizvođači kvare ugled“, izjavio je Miljković.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak