Komšije ubijene žene iz Kladova otkrivaju svu muku zlostavljane žene

Blic 10.04.2018 21:30
Komšije ubijene žene iz Kladova otkrivaju svu muku zlostavljane žene


Nikodije Božinović (60), zvani Kokan, iz Kladova, ubio je čekićem bivšu nevenčanu suprugu Mirjanu Inđić (36), jer nije prihvatio njenu odluku da se raziđu.Stavičan zločin se desio u petak oko podneva u ubičinom stanu u kladovskoj Ulici Njegoševa br. 13. Kako smo pisali, Božinović i njegova žrtva su nedavno raskinuli dugogodišnju vezu i u, međuvremenu, Mirjana je počela da se zabavlja sa drugim čovekom. To je, po svemu sudeći, bio i motiv da je Nikodije ubije.

Nikodije Božinović i Mirjana Inđić
Nikodije Božinović i Mirjana Inđić

On ju je pozvao u stan na razgovor nakon što je čudo da želi da se preseli u Nemačku, međutim, došlo je do svađe. Mirjana je Nikodiju rekla za planove, da ima drugog, krenula je ka vratima, ali ju je Nikodijević sustigao i pokušao da je spreči da izađe.

-U besu, Božinović je dohvatio čekić i dva puta udario Mirjanu u glavu. Žena je pala na pod, a Nikodije je shvatio da ju je ubio - ispričao je sagovornik "Blica".

Da će se ovako nešto desiti, niko nije mogao da nasluti. Iako su Kokan i Mairjana na ulici delovali kao srećan par, u kući je, kažu komšije, bila sasvim druga situacija.

- On je nju i njenog sina psihički zlostavljao, čak bi je i udario ponekad, u svemu je morala da ga sluša. Njen sin je mnogo puta jeo po komšiluku jer bi bio gladan, a valjda zbog svađe sa Kokanom nije dobijao obroke - kažu komšije.

Zgrada u kojoj je ubijena Mirjana 
Zgrada u kojoj je ubijena Mirjana

Ona je radila u jednoj pekari i iza sebe je ostavila dva maloletna deteta. Nikodije je bio razveden i nedavno je postao deda.

Mirjana je rođena u Hrvatskoj, odakle je sa roditeljima kao dete pobegla pred akcijom "Oluja", i želela je bolji život sa svojim sinovima u Nemačkoj.

Navodno, njen novi partner joj je obećao da će joj pomoći da dobije hrvatsko državljanstvo, kako bi ona i deca mogli da se presele u Nemačku.

Nesrećna žena je preminula na licu mesta nakon kobnih udaraca čekićem, a Božinović shvativši šta je uradio, pokušao je samoubistvo tabletama. Naišao je njegov zet, pozvao je hitnu pomoć i tako je ubica spašen.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak