Ivana Maksimović i Danilo Anđušić: Jedva čekamo dete

Mondo 10.04.2018 10:09
Ivana Maksimović i Danilo Anđušić: Jedva čekamo dete


Strelkinja Ivana Maksimović Anđušić i njen suprug, košarkaš Danilo Anđušić, ovog leta će proslaviti treću godišnjicu braka.Ivana je za časopis "Glorija" rekla da jedva čeka da se ostvari u ulozi majke.

"Neke stvari ne možete da predvidite, mada sam u životu, pre ili kasnije, uvek dobijala šta sam želela. Danilo i ja bebu čekamo malo duže nego što smo planirali, iako nam je roditeljstvo prioritet. Opet, svesni smo da će se to desiti kada bude trebalo i ne brinemo," rekla je ona.

"Zbog Olimpijade u Riju, svesno smo prolongirali proširenje porodice, ali su se u međuvremenu prioriteti promenili i sada je beba na prvom mestu. Mislim da je pravo vreme da postanem mama, i nikada nisam bila među onima koji bi zbog karijere žrtvovali porodicu," rekla je ona.

Par će u junu proslaviti treću godišnjicu braka, a košarkaš ruskog Uniksa voli da svoju suprugu iznenadi putovanjem na egzotičnu destinaciju.

"Leto je vreme kada smo oboje manje-više slobodni, pa možemo da organizujemo duže putovanje. Oboje uživamo kada smo zajedno na nekom lepom mestu," rekla je ona.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak